Oktober fylles med dugnader

 

Vi begynner med klargjøring (vanlig høstdugnad) onsdag 12.oktober og fortsetter arbeidet fortløpende fram til det er ferdig. Går alt greit rekker vi å åpne bana igjen til den oppsatte treningskvelden den 20.oktober. For å få til dette må medlemmene stille opp på både kveldene og kanskje også på dagtid i helga.

Arbeidet som må gjøres er tømming av kulefanger, reparasjon av blinkstativer og gummimatter, rydding og rengjøring. På møterommet må ting stables sammen og bordplater for standplasser skal dit, understellene skal ut. Safer skal flyttes for å kunne legge nytt tregulv, gulv  og nye understell til standplasser skal snekres og monteres på plass igjen og hele gulvet skal males. Taket må også repareres og stolpene i lokalet må kles med mer treverk.

Hvis vi vil skyte må bana vår oppgraderes til en standard som kan godkjennes i henhold til gjeldende forskrifter. Dette betyr i praksis at en god del arbeid må gjennomføres nå i høst. Vil vi skyte må vi også gjøre dugnadsarbeid. Alternativet er stengt bane i en lengre periode noe ingen av oss ønsker.