Vi holder kurs for deg som vil lære å skyte med pistol/revolver

27. og 28. november arrangerer vi neste sikkerhetskurs. Kurset holdes over to kvelder. Etter det må du praktisere i minimum 6 måneder før du kan søke politiet om å kjøpe eget våpen. Ønsker du å delta må du melde din interesse til leder@bjorkelangenpk.no

din e-post blir da registrert, men det kan ta noe tid før du hører fra oss. Du vil etter hvert få en e-post med invitasjon til å melde deg inn i klubben. En stund etter at innmeldingen er registrert vil det komme en faktura på kursavgiften. Betalt faktura fungerer som bindende påmelding og innbetalt beløp refunderes ikke hvis du ikke møter opp på kurset.

Det er plass til kun 10 deltakere på kurset og de første interessentene har allerede meldt seg.

Kursdeltakelsen koster 2200,- kroner og må være betalt før kurset.