Skyting og dugnad

Eller kanskje dugnad og skyting?

På første kveld innendørs starter vi med dugnad og avslutter med en serie skyting for de som trenger trening og stempel i aktivitetskort.

Vi må rydde i både banelokalet og oppholdsrommet, lage nye/reparere blinkstativ, gummi bak blinkene må lappes, kanskje må kulefanger tømmes,  gjøre klar ny feltløype, støvsuge og gjerne moppe gulvet (der det er mulig), tørke ut blystøv i safe, vaske bord, gulv og andre overflater i oppholdsrom og på toalett og også vaske toalettet.

Har noen tilgang til tilhenger og kan kjøre vekk avfall så setter gi pris på at det blir gjort også.

Det er mange oppgaver og rekker vi ikke alle må ta en ny runde senere. Husk at det er dugnadene som er limet som gjør at vi kan skyte. Uten dugnadene har gi ikke tilgjengelige skytebaner. Dette er møteplassen for hyggelige oppgaver og gode møter mellom medlemmene.