Sommeren er her, nesten

Selv om været ikke helt har kommet til sommeren har vi startet utesesongen vår. Nå skyter vi på Grasåsen og trekker ikke inn igjen før til høsten. Treningstidene og øvelsene finner du i kalenderen på siden her.
 Dugnadsgjengen som var der har gjort en flott jobb og nå er det mye lettere å holde orden i kontaineren. Det er allikevel en del småtteri som kan gjøres og hver enkelt som bruker bana må bidra til at den holdes i god stand. Det gjenstår noen mindre arbeider på veien, men akseltrykkbegrensninger på veien til Grasåsen påvirker sluttarbeidet. Vi regner med at veien blir ferdig i løpet av sommeren. 

Vil du skyte utenom klubbens treningstider må du følge de tidene som banen er åpen. Skyt aldri på søndager eller røde kalenderdager. Skytetider finner du her på hjemmesiden, på facebook og som oppslag på den store tavla ved innkjøring til Grasåsen. Respekter disse tidene. Husk også at flagget må heises 15 min før skyting og tas ned når du er ferdig.