Mye godt arbeid ble utført på dugnaden onsdag 12.oktober

 

På dagens dugnad ble det levert godt over 50 arbeidstimer som er omtrent 1,5 ukesverk eller arbeid med en verdi på over 11000,- kroner (minstelønn). Dette er verdifullt for klubben og for de aktive medlemmene. Når vi vet at det vil bli utført enda mer arbeid i dagene som  kommer så kan vi estimere at det i løpet av kort tid er lagt ned 25000,- kroner i arbeidsinnsats. Hadde vi kjøpt dette som håndverkertjenester hadde det fort kostet oss 75000,- eller mer inkludert merverdiavgift. Dugnadsarbeid er god bruk av klubbens penger og gir et godt bidrag til det sosiale samværet. Nå har vi kun materialkostnadene vi må betale for.

Når arbeidet er ferdig har vi oppgradert standarden, men må nok fortsette videre med dette arbeidet senere.

Vi gleder oss over innsatsen fra alle som stiller opp og vet at det ikke alltid passer for alle.