Sikkerhetskurs for nye pistolskyttere

9. og 10. september arrangerer vi sikkerhetskurs for nye pistolskyttere. Kurset foregår i vårt lokale på Burhol, Bjørkelangen.

Vi har plass til maksimalt 10 deltakere for å sikre personlig oppmerksomhet og veiledning for hver enkelt deltaker. Vi har allerede mottatt mange påmeldinger, så vi anbefaler at du melder deg på snarest for å sikre din plass.

Pris for kurset finner du på denne siden: Om BPK/Priser
Meld interesse på e-post til leder@bjorkelangenpk.no

Ved stor interesse setter vi opp venteliste. Vi arrangerer vanligvis kurs to ganger i året, vår og høst, men ved stor pågang kan det være aktuelt å sette opp flere kurs.

Sikkerhetskurs skal være gjennomført av alle aktive medlemmer i Bjørkelangen Pistolklubb. Gjennomført kurs gir medlemmene et godt grunnlag for sikker opptreden på skytebana. Kurset gir en god innføring i skyteteknikk og de forskjellige programmene klubben skyter.

Melder du deg på kurs hos oss aksepterer du også at dine opplysninger lagres i systemene hos Norges Idrettsforbund. Politiet krever kopi av kursbevis første gangen du søker om tillatelse til å anskaffe våpen.

Hvorfor delta på vårt sikkerhetskurs?

  • Erfarne instruktører: Våre instruktører har mange års erfaring og er dedikerte til å gi deg den kunnskapen du trenger for å håndtere pistoler på en sikker måte.
  • Personlig oppmerksomhet: Hver deltaker får individuell oppmerksomhet og veiledning.
  • Praktisk læring: Kurset inkluderer både teoretisk undervisning og praktiske øvelser, noe som gir en omfattende forståelse av pistolsikkerhet.