Mange gode resultater på avslutningskvelden 2022

Den 20.desember møttes mange skyttere til en hyggelig passiar, pepperkaker, kaffe, mineralvann og konfekt. Hele 18 hadde funnet veien til Burhol denne kvelden for å skyte presisjon og møte gode skytterkolleger. Med premiering av beste skytter i klassene klubbvåpen og eget våpen var det muligheter for alle.

Selv om lyset gikk og det ble stummende mørkt midt i den ene serien holdt deltakerne humøret oppe og fullførte så snart vi fikk tilbake strømmen. 
Det ble mange gode serier og glade vinnere. Førsteplassene gikk til Oddmund Fjerdingen (eget våpen) og Paul Yngve Dehnes (klubbvåpen). Resterende premier ble trukket blant de skytterne som holdt ut helt til slutt. Både konfekt, capser og toppluer med led-lys ble fordelt. Gratulerer til vinnerne og gratulerer med resultatene til alle deltakerne. Vil du se alle resultatene er disse publisert på vår gruppe på facebook.

Styret ønsker alle medlemmer en riktig god og fredfull jul og et enda bedre nytt år.