Innesesongen rykker stadig nærmere.

Innesesongen rykker stadig nærmere.

Nå er det bare igjen en treningskveld på Grasåsen før vi begynner å skyte inne på Burhol. Hadde lysforholdene vært gode nok kunne vi fortsatt ute en stund til. I hvert fall hvis temperaturen holder seg. Dessverre så blir det fort mørkt på denne tiden av året. Da er det desto hyggeligere å kunne flytte inn på vår innendørs bane.

Noe arbeid må gjøres på banen før den er god nok til å holde vinteren igjennom og vi vil komme tilbake til dette. En av de tingene som ikke er helt på plass enda er oppvarmingen av rommet, men trøsten er at det jobbes med dette. Før vinteren slår til vil dette med stor sannsynlighet være i orden.

Det minnes om at det må gjennomføres en ny dugnad før jul. Vi kommer med dugnadsdato så snart som mulig. Når arbeid utført av eksterne er ferdig kan vi ha dugnaden. Vi har foreløpig ingen endelig dato, men så fort datoen blir bestemt vil den bli offentliggjort slik at flest mulig av medlemmene kan hjelpe til.

Velkommen til innendørs trening når oktober har tatt over høstmånedene. 

Stengt for kommentarer.