Nye kursdeltakere gjennomførte med glans

Nye kursdeltakere gjennomførte med glans

I går kveld (17/9-19) gikk 7 fornøyde kursdeltakere ut av døra hos oss etter to intensive kvelder med teori og praksis. 

Et nytt sikkerhetskurs er gjennomført og kursdeltakerne fikk innføring i teori og de fikk prøve seg på skytebanen. Noen var vant med våpen som rifle og hagle fra før, noen hadde ikke tatt i et våpen tidligere. Selv om grunnkunnskapen var forskjellig måtte de gjennom samme opplæring før de fikk godkjent kurs. Dette gjør vi for å være sikre på at alle har samme oppfatning og forståelse for den sikkerheten som kreves for håndtering og bruk av håndvåpen.

Kursdeltakerne fikk god tid til både den teoretiske og praktiske delen. Som alltid er den praktiske delen det alle ser fram til og det de synes er mest morsomt. På kurset fikk de prøve seg på både presisjon og feltløype. I tillegg fikk de prøve å skyte på vendeskive (del av NAIS-programmet). Til slutt ble de tilbudt å prøve noen av klubbmedlemmenes våpen i både fine og grove kalibre. Det var bare store smil å se da vi tok kvelden og sendte de hjem. 

Nå gjenstår bare praksis og mer øvelse på våre treningskvelder. Vi ser fram til å møte alle sammen som aktive skyttere.

Stengt for kommentarer.