Det ble for mørkt til slutt. Velkommen innendørs neste gang.

Det ble for mørkt til slutt. Velkommen innendørs neste gang.

I mørkeste laget

Den siste utetreninga for i år er avsluttet. Både nye og gamle skyttere fikk prøve seg i stadig dårligere belysning. Skumringen kom fort og vi måtte avbryte andre runde. Savnet av lys på blinkene ble tydelig. Men nesten like mye savnet vi belysning på stien gjennom skogen. 
I kveld ble det skutt presisjon med både fint og grovt. 

Tirsdag 1/10-19 starter vi opp inne og NAIS står på programmet denne kvelden. Variasjonen i de forskjellige delene av NAIS-programmet er populært hos mange. Videre utover høsten og vinteren skyter vi felt, presisjon og NAIS hver sin gang. I kalenderen vil du finne hva som gjelder for den aktuelle treningen.

Stengt for kommentarer.