Interessert i pistol eller revolverskyting?

Interessert i pistol eller revolverskyting?

For å kunne skyte med pistol/revolver må du ha gjennomført sikkerhetskurs. Bjørkelangen Pistolklubb arrangerer kurs og dette går over to påfølgende kvelder med både teori og praksis. Det legges vekt på sikker oppførsel på skytebanen og derfor brukes en god del av tiden på praktiske øvelser. Det kreves ikke at du har eget utstyr eller spesielle forkunnskaper for å delta på kurset.

Vanligvis holder vi to kurs i året (vår og høst). Vi tar i mot påmeldinger/ønske om deltakelse fortløpende. De som melder interesse blir satt på venteliste og får beskjed så snart det finnes ledige kursplasser.


Send en melding til kasserer@bjorkelangenpk.no for å melde deg på eller hvis du ønsker mer opplysninger.

Stengt for kommentarer.