Ta en tur i feltløypa

Ta en tur i feltløypa

Høsten er en fin tid å prøve seg ute på skytebanen. Mange klubber arrangerer Norgesfelt og nærmest oss er kanskje Rømskog pistolklubb. Der er du garantert å møte kjentfolk på et flott uteanlegg. Noen av Rømskogs medlemmer trener ofte hos oss og det er hyggelig å kunne benytte anledningen til et besøk hos de også. Søndag 29/9-19 har du muligheten.

Vi har mottatt en invitasjon fra Gjøvik pistolklubb som arrangerer Norgesfelt lørdag 5/10-19. Deres anlegg er på Reviholen, Vesteråsvegen 340, 2822 Bybrua. De har en hjemmeside på www.gjovikpk.com der du kan finne flere opplysninger.

En annen klubb litt nærmere er Mysen pistolklubb. De er veldig aktive og har mange stevner utover høsten og vinteren. Flere av våre medlemmer trives på stevnene hos Mysen pistolklubb. De skryter både av anlegget og arrangementene deres.

Se hele terminlista på skyting.no

Stengt for kommentarer.