Innesesongen nærmer seg. Vi starter på Burhol 29/9-20.

Innesesongen nærmer seg. Vi starter på Burhol 29/9-20.

Tirsdag 29/9-20 klokken 18:30 er vi igjen innendørs på Burhol. Det har blitt noen ekstra forholdsregler vi må ha når vi nå må ta hensyn til covid-19. Avstand er en av de viktigste forebyggende tiltakene, det samme er håndvask. Vi har satt fram håndsprit på bordet og en spritdispenser rett innenfor døra og ber alle benytte dette.

Første skytekveld må vi gjøre klar bana for vinteren. Det må lages en del nye blinkstativ og byttes papp på andre, gulv må støvsuges, toalett og oppholdsrom må vaskes, kulefanger tømmes og ny gummi skrus opp der det er skutt hull i den gamle. Har du passende verktøy som meisel/grov skruetrekker, hammer, stikksag eller sirkelsag så kommer dette til nytte denne kvelden. Vaskemidler og støvmasker er bestilt.

Velkommen til en hyggelig kveld sammen med andre skyttere.

Stengt for kommentarer.