Våpensøknad i disse coronatider

Våpensøknad i disse coronatider

Har du behov for å søke om anskaffelse av våpen nå mens det ikke er aktivitet på våre baner? Vi ønsker å hjelpe til så godt vi kan med nødvendig dokumentasjon. Søker du nå kan du kanskje stille med eget våpen til sommeren.
Fyll ut skjemaet som klubben skal signere og send det i vanlig post eller på e-post til klubbens nestleder (G. H. Ingvaldsen, Drognestoppen 3, 2150 Årnes).

Husk å være nøye med utfyllingen og sett på postadressen din. Nestleder vil kvittere ut fra dokumentert deltakelse i klubben. Er det første gang du søker våpen så send også med aktivitetskortet som dokumentasjon. 

I skrivende stund er det estimert en behandlingstid på 10 – 12 uker hos politiet. Om noen på våpenkontoret blir syke kan vi forvente enda lengre behandlingstid enn vanlig.

Stengt for kommentarer.