Klubbartikler

Klubbartikler

Klubben kan levere t-skjorter og pique-skjorter med logo. Disse er laget i bomull og har god kvalitet. Alt lages på bestilling og det tar derfor noe tid fra bestilling til leveranse. Erfaringen vår er at det tar omtrent en måned fra bestilling gjøres til vi får de levert. Vi ønsker å bestille flest mulig samtidig og samler opp til felles bestilling. Første bestilling fra vår side vil bli gjort i siste halvdel av mai, men tidligere hvis 5 eller fler bestiller.

Prisene nedenfor inkluderer levering på skytebanen på Burhol (eller Grasåsen etter avtale) og gjelder ved bestilling i mai 2019. For senere bestillinger må vi ta forbehold om nye priser fra leverandør.

Standard t-skjorte koster 200,- kroner i hvitt. Vil du ha den i grått eller svart er prisen 230,- kroner. T-skjorten leveres med trykket logo.

Pique-trøya koster 425,- kroner i hvitt, men kan også leveres i andre farger. Vil du ha farget trøye så blir prisen 520,-. Fargene du kan få levert er blå, sort, grå, rød, kongeblå, skogsgrønn og kastanjebrun. Husk at fargene i logoen ikke kommer like godt fram på farget bakgrunn. På denne trøya broderes logoen.

Se måltabeller nederst på siden.

Send bestilling med informasjon om farge og størrelse på e-post til denne linken for å bestille. Bekreft bestillingen ved å betale riktig beløp til klubbens konto (1271 06 33434) og merk innbetalingen med navn og «profilering». Det er viktig å få med navn i meldingsfeltet på innbetalingen slik at den blir registrert riktig.