Klubbartikler

Klubbartikler

Klubben kan levere t-skjorter og pique-skjorter med logo. Disse er laget i bomull og har god kvalitet. Alt lages på bestilling og det tar derfor noe tid fra bestilling til leveranse. Erfaringen vår er at det tar omtrent en måned fra bestilling gjøres til vi får de levert. Vi ønsker å bestille flest mulig samtidig og samler opp til felles bestilling. Første bestilling fra vår side vil bli gjort i siste halvdel av mai, men tidligere hvis 5 eller fler bestiller.

Prisene nedenfor inkluderer levering på skytebanen på Burhol (eller Grasåsen etter avtale) og gjelder ved bestilling i juni 2019. For senere bestillinger må vi ta forbehold om nye priser fra leverandør.

Standard t-skjorte koster 220,- kroner i hvitt. Vil du ha den i grått eller svart er prisen 250,- kroner. T-skjorten leveres med trykket logo.

Pique-trøya koster 450,- kroner i hvitt, men kan også leveres i andre farger. Vil du ha farget trøye så blir prisen 550,-. Fargene du kan få levert er blå, sort, grå, rød, kongeblå, skogsgrønn og kastanjebrun. Husk at fargene i logoen ikke alltid kommer like godt fram på farget bakgrunn. På trøya broderes logoen.

Se måltabeller nederst på siden.

Send informasjon om farge og størrelse på e-post til denne linken for å bestille. Bekreft bestillingen ved å betale riktig beløp til klubbens konto (1271 06 33434) og merk innbetalingen med navn og «profilering». Det er viktig å få med navn i meldingsfeltet på innbetalingen slik at den blir registrert riktig.