Vil du lære å skyte med pistol/revolver? Vi arrangerer sikkerhetskurs i mai.

Vil du lære å skyte med pistol/revolver? Vi arrangerer sikkerhetskurs i mai.

Oppdatert 26.april: Kurset er nå fulltegnet. Melder du din interesse vil du få beskjed når neste kurs settes opp.

9. og 10 mai 2022 holder vi kurs og har noen få ledige plasser. Kurset egner seg for nybegynnere og vi låner ut nødvendig utstyr på kurskveldene. Etter kurset skal du kunne håndtere håndvåpen på en sikker måte og kan delta på klubbens treninger og interne konkurranser.

Kurset går over to kvelder og starter klokken 18:00 begge kvelder. På kurset vil det være noe teori og mye praksis. Kursprisen er 1950,- kroner for voksne (21 år og over) og 1500,- kroner hvis du er yngre. Kursprisen dekker lån av våpen og utstyr samt medlemsskap i klubben i 2022. Ammunisjon som benyttes på kurskveldene er også inkludert. På treningskveldene etter kurset må du betale for ammunisjonen du bruker, men får låne klubbvåpen.

Meld din interesse til kasserer@bjorkelangenpk.no

 

For å søke om å anskaffe eget våpen må du som minimum ha dette kurset og ha deltatt på 10 treninger i løpet av 6 måneder. Søknaden med nødvendige bilag sendes politiet som avgjør om du kan få lov til kjøpe og eie våpen. Klubben hjelper deg gjerne med søknaden når den tiden kommer.

Stengt for kommentarer.