Har du ikke betalt kontingent i godkjent klubb har du heller ikke lov til å eie pistol/revolver

Har du ikke betalt kontingent i godkjent klubb har du heller ikke lov til å eie pistol/revolver

Takk til de som har betalt årets kontingent innen fristen.
Har du glemt det? Fristen var 31/3-21. Når hverdagene igjen kommer blir purringer sendt, men dette burde være unødvendig ekstraarbeid for kassereren. Betal nå hvis du har glemt det og spar kassereren for dette arbeidet. Faktura har du fått på e-post. Finner du ikke e-posten så let i innboksen din. Den ble sendt ut 28/2-21. Du kan også finne den (og betale den) via https://minidrett.nif.no/
Husk at det kreves medlemsskap i klubb i tillegg til dokumentert aktivitet. Manglende innbetaling av kontingent medfører utmelding av klubben og ingen hjelp å få hvis politiet ber om noen form for dokumentasjon.

Stengt for kommentarer.