På tide å prøve seg i en konkurranse? Prøv deg på Rømskog 17.oktober.

På tide å prøve seg i en konkurranse? Prøv deg på Rømskog 17.oktober.

Mange av klubbens medlemmer har gjennom årene deltatt og hevdet seg i forskjellige konkurranser. Like mange av oss har deltatt uten at vi nødvendigvis har hevdet oss langt opp på resultatlistene. Uansett har vi hatt det hyggelig og moro under deltagelsen. Bare det å møte andre skyttere fra egen og andre klubber og slå av en prat over kaffen (eller noe annet) gir glede og mange gode tips å ta med seg videre.
Hobbyen vår er så mye mer enn å skyte en treningskveld i uka. Det sosiale samværet er for mange av oss like viktig og det å delta utenfor egen klubb bidrar positivt i så måte. Deltakelsen gir en opplevelsen av å være en del av en stor hobby og selvfølgelig gir det også et bidrag i klubbkassa der vi deltar.
I år har det vært mange avlyste stevner, men noen få gjennomføres og det er fortsatt mulig å prøve seg selv utover høsten. Et av stevnene i vårt nærområdet arrangeres av Rømskog Pistolklubb 17.oktober. De starter med de første skytterne klokka 09:00 om morgenen og fortsetter utover dagen. Ta gjerne en tur dit og opplev hyggen sammen med andre skyttere.

Stengt for kommentarer.