Ivrig dugnadsgjeng gjorde klar banen til sesongstart

Ivrig dugnadsgjeng gjorde klar banen til sesongstart

 

Høstens dugnad med klargjøring av skytebanen på Burhol er gjennomført. En god dugnadsgjeng arbeidet effektivt med alt fra renhold til produksjon av blinker. 

Det ble vasket husvask og ryddet i oppholdsrom og på toalett, gulvet på banen ble støvsugd og kulefanger ble tømt. Safe og våpenskap ble tømt, rengjort og ryddet og retningslinjer i forbindelse med covid-19 ble hengt opp. Ringeklokken ble også byttet da den gamle ikke fungerte godt.

Stor takk til alle dere som deltok på dugnaden og hadde en hyggelig passiar under pølsespisingen etterpå. Selv under utførelse av arbeidet ble det utvist forsiktighet og holdt foreskrevet avstand. Uten en slik gjeng blir det lite skyting.

Første treningsdag blir torsdag 8.oktober og da skyter vi presisjon. Maks 6 skyttere kan skyte samtidig. De andre må vente på behørig avstand bak i rommet eller på pauserommet. Skytterne får tildelt standplass i den rekkefølgen som de har skrevet seg inn i protokollen.

Stengt for kommentarer.