Norgesfelt på Rømskog 1/3-20

Norgesfelt på Rømskog 1/3-20

Våre naboer i Rømskog har en flott bane hvor de arrangerer Norgesfelt. Slå opp på norgesfelt.no hvis du vil ha mere informasjon om gjennomføringen og baneoppsett.
1/3-20 har du muligheten til å prøve deg. Rømskog arrangerer dobbeltstevne og det er mulig å skyte med både fin, grov, spesial og magnum. Dette gir mange muligheter til å prøve seg med de forskjellige våpentypene en har. Faktisk kan en rekke to ganger med hvert våpen hvis en bruker hele dagen på bana. 
De setter opp skilt langs hovedveien slik at det er relativt enkelt å finne skytebana. I klubbhuset er det mulig å kjøpe pølser, vafler, kaffe og mineralvann eller bare sitte ned med matpakke og en god prat.

Har du ikke mulighet 1/3-20 så arrangerer Rømskog pistolklubb nytt stevne 29/3-20. 

Norgesfelt er en morsom konkurranseform som passer alle våre skyttere og vi kan anbefale å prøve.

Stengt for kommentarer.