God innsats på dugnadskvelden

God innsats på dugnadskvelden


En ivrig dugnadsgjeng dukket opp tirsdag og fikk utført mye nødvendig arbeid på innebanen på Burhol. Med unntak av noen faste travere var det i hovedsak de ferskeste skytterne som deltok. Vi som har vært med noen år har et absolutt forbedringspotesiale når det gjelder dugnader.

Ny feltløype ble satt opp. Det ble laget en løype der vanskelighetsgraden på de siste skivene er relativt høy, mens de første burde være overkommelige for de fleste av oss.

Det ble også produsert nye stativer til presisjons og NAIS-skyting. Mye treverk var skutt i filler og hadde behov for å bli byttet ut.

Gummien foran kulefangerne ble reparert og gulvet på skytebanen ble rengjort. Kurvene for klistrelappene blir byttet ved en senere anledning.

Vi har fått en nødlampe for byggeplass fra et av våre medlemmer og denne har fått en midlertid plassering under den ene ovnen. Lampen vil lyse døgnet rundt og har et batteri som gjør at den fortsetter å lyse selv om strømmen på banen blir borte. Dermed unngår vi at det blir stummende mørkt mens vi står på standplass. 

I kaffepausa ble det servert kaffe, brus, pølser og kaker til dugnadsgjengen og praten rundt bordet gikk løst.

Det er moro å være dugnadsansvarlig og å delta på dugnad når en får så god hjelp som på denne kvelden.

Stengt for kommentarer.