DUGNAD LØRDAG 14.SEPTEMBER 2019

DUGNAD LØRDAG 14.SEPTEMBER 2019

Lørdag 14.september fra klokka 10.00 arrangerer vi dugnad på innebanen på Burhol. Om du er ny eller erfaren i klubben spiller ingen rolle. Dugnaden er uansett et hyggelig sted å møte de andre medlemmene. Dugnaden teller også som aktivitet i klubben.

Uten dugnad vil vi ikke ha mulighet til å drive klubben så rimelig som vi gjør. Det er derfor viktig at så mange som mulig stiller opp og gjør en innsats ut fra egne evner. Har du bare mulighet til å koke kaffe (eller slå av en prat) så er du allikevel hjertelig velkommen. Den sosiale biten er en viktig del av det hele og det er alltid hyggelig på slike dager.

Vi må reparere vendeskiveanlegget, gjøre rent både på banen, møterommet og toalettet, reparere noen blinker og kanskje lime opp nye blinker til feltløypa. Litt isolasjon skal legges inn ved et vindu, kaffe skal kokes/traktes, pølser skal varmes og andre ting dukker kanskje opp når vi er der. Styret sørger for at det er materialer tilgjengelig, Men har du sag,hammer, kniv, drill eller annet passende verktøy så vær snill å ta det med.

Hjertelig velkommen til en hyggelig lørdag på Burhol.

 

Stengt for kommentarer.