Mange vil på sikkerhetskurs i høst

Mange vil på sikkerhetskurs i høst

Det er hyggelig å være populær, men det kan også by på problemer.

Til vårt kurs i september har vi fått flere påmeldinger enn vi har plass til. Vi ønsker ikke å avvise noen, men antallet deltakere er dessverre begrenset av antallet standplasser vi har tilgjengelig. For å kunne gi et godt tilbud til alle som er interessert tar vi opp muligheten for å sette opp et ekstra kurs i høst på styremøtet i begynnelsen av september. Nye datoer for de som ikke får være med i første runde må vi derfor få lov til å komme tilbake til. Disse datoene vil bli publisert så snart de er avklart. 

Hvis du har interesse av å være med, men ikke har meldt deg på denne gangen så vil det komme flere muligheter til å delta på kurs senere. Meld din interesse på e-post og vi tar kontakt så snart vi setter opp flere kurs.

Stengt for kommentarer.