Innesesongen nærmer seg.

Innesesongen nærmer seg.

Vi nærmer oss oppstart av sesongen innendørs. Fortsatt har vi noen gode skytekvelder på Grasåsen, men vi må gjøre oss klar til en ny hyggelig innendørs sesong. Skal det bli slik vi vil ha det så må det gjøres litt innsats i forkant. Blant annet vil vi forsøke å gjøre tiltak for at det ikke skal være like kaldt som det vi til tider opplevde sist vinter. Rammene til blinkene må sjekkes og repareres, nye blinker monteres, vask av klubblokalet med kjøkken og toalett også videre. Foreløpig har vi nok ikke full oversikt over alle oppgaver, men datoen har vi bestemt. Den 14.september møtes vi på Burhol og gjør en god innsats for å fortsatt ha det hyggelig sammen utover vinteren. Dagen er satt inn i kalenderen og vi starter klokka 10:00. Enkel servering bys de som kommer, og jakta har ikke startet enda. Velkommen til hyggelig samvær og oppgaver med mening.

Stengt for kommentarer.