Vil du skyte med pistol eller revolver?

Vil du skyte med pistol eller revolver?

Har du lyst til å prøve deg på pistolskyting må du gjennomgå et sikkerhetskurs først. Klubben arrangerer kurs for nye skyttere.

Skyting med pistol og revolver er en idrett og hobby som utøves av veldig mange. Blant skytterne finnes både de som satser på dette som deres idrett, men også de som er med fordi det er morsomt og sosialt. I skyting blir ingen «satt på benken». Alle skyttere får lov til å delta på lik linje både på trening og i konkurranse.

Melder du deg på sikkerhetskurset hos oss får du både teoretisk og praktisk opplæring. Selve kurset går over to kvelder, men skal du få nok praksis til å søke om eget våpen må du være med oss videre i minimum 6 måneder.

Kurset inneholder teori om våpentyper, håndtering av våpen, førstehjelp, lover og regler, etikk og andre ting du må kunne litt om. I praksisdelen får du teste ut en del av det du har lært teoretisk. Du får prøve deg som skytter på banen og lærer mer om hvordan du skal oppføre deg på en skytebane og på standplass. Den morsomste delen er å skyte og selvfølgelig setter vi av god tid til dette slik at du skal føle deg trygg på banen.

Vi har planlagt å arrangere kurs 16-17 september 2019, dato for kurs på nyåret har vi ennå ikke bestemt. Kursprisen er 1950,- kroner i 2019. Dette inkluderer medlemskap i Norges Skytterforbund og Bjørkelangen pistolklubb for inneværende år. Medlemskapet er obligatorisk for alle. Inkludert i kursprisen er også all ammunisjon og blinker som benyttes på kurskveldene.

Har du interesse av å delta på kurs sender du en e-post til formann@bjorkelangenpk.no 

Du betaler selvsagt ikke noe før kursplassen er bekreftet.

Stengt for kommentarer.